Kumbara logo

VESTI IZ KUMBARE

Januar 2014.

Kumbara @ Mikser House - Balkan Cheese Festival

Prvi "Balkan Cheese Fest" je održan u Mikser House-u, na opšte zadovoljstvo velikog broja posetilaca, Kumbara restoran je kroz malu radionicu prikazala kako se prave samo neki od specijaliteta ovog čuvenog restorana.
 


Saznaj više >>>

 
 Kumbara Ketering i STIHL

Septembar 2013.

STIHL je otvorio svoja vrata svim klijentima u Srbiji i Beogradu. Promotivno otvaranje salona na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Glenike je prisustvovao veliki broj uglednih gostiju i partnera kompanije STIHL. Ovom prilikom Kumbara je bila zadužena za kompletan ketering i uslugu posluživanja.
 


Saznaj više >>>

 

 
Kumbara Ketering u prostorijama Microsoft-a
mart 2013.

Od najboljih za najbolje. Kumbara Ketering je bio zadužen za obezbeđivanje potpunog užitka na promociji Microsoft-a, u njihovim zvaničnim prostorijama na Novom Beogradu. Prisutni stučnjaci i novinari su imali priliku...

Saznaj više >>>

 

Majkl Medsen gost Kumbare
februar 2013.


Čuveni američki glumac Majkl Medsen je posetio Beograd, svečano otvorio beogradski filmski festival FEST i posetio naš restoran Kumbaru. Uživajući u specijalitetima tradicionalne Kumbarine kuhinje i u predivnom ambijentu, izrazio je veliko poštovanje ka srpskoj kuhinji i njenim domaćinima.

Saznaj više >>>

 

Veče prijatelja u Kumbari
januar 2013.


Veče prijatelja u Kumbari svakog četvrtka. Od januara 2013. krećemo sa četvrtkom, kao posebnim danom u nedelji, kada će se u Kumbari okupljati prijatelji. Uz tradicionalne recepture, promotivne cene vrhunskih vina i prijatan ambijent, Kumbara svojim i vašim prijateljima pruža nezaboravno iskustvo.

Saznaj više >>>
 
Srećna Nova godina 2013.
decembar 2012.


Srećna Nova godina i novogodišnji praznici. Da u zdravlju i veselju provedete predstojeće praznike!

Saznaj više >>>