Kumbara logo

Smešten na samom vrhu Beograda, u podnožju planine Avala, nalazi se jedinstveni restoran Kumbara, čuven po svojim nacionalnim specijalitetima.

Jedinstven spoj tradicije i kvaliteta

Restoran je smešten na samo 10 km od centra grada.Bez obzira na to da li ćete dan započeti doručkom kod nas, svratiti na ručak ili možda romantičnu večeru, naši kuvari su uvek spremni da Vas iznenade i obraduju. Kumbara - gde se dobro jede. Kumbara je izgradila svoju tradiciju upravo na svojoj specijalnoj pažnji pri čuvanju i pripremanju hrane...

Saznaj više >>>
Koncept našeg poslovanja se sastoji iz četiri jedinstvene celine kroz koje pružamo usluge na najvišem mogućem nivou. Celine kao što su A la Carte, ketering, svadbe i organizacija poslovnih prezentacija i promocija, svrstavaju Kumbaru u mali broj vrhunskih restorana široke ponude...

Saznaj više >>>
Svaki se domaćin svojim gostom hvali. Tako i mi želimo da se pohvalimo velikim brojem svojih gostiju. Neki od njih su i velika imena iz sveta kulture, sporta, biznisa i politike, koji su poželeli da sa vama podele svoja iskustva iz našeg restorana. Budite i vi deo te svite i podelite svoje utiske...

Saznaj više >>>
 

 

Restoran Kumbara se nalazi tačno na 10. kilometru od centra Beograda, u podnožju planine Avala, u Bulevaru JNA br. 36.

Iz grada se može doći preko Voždovca ulicom Vojvode Stepe, ili preko autoputa  E75, pa preko Bubanj potoka Kružnim putem ka Avali. Ako dolazite iz pravca Novog Sada, svoj put možete skratiti preko Ostružničke obilaznice i direktnim priključivanjem na Kružni put.

Saznaj više >>>


 

Kumbara ima tri sale kompletno opremljene za organizaciju poslovnih skupova, a koje imaju i mogućnost spajanja u jedan veliki prostor.

Obezbeđeno je: Wi-Fi Internet, Flip-chart, Fax, Microphone, Laptop, VHS-DVD sistem, profesionalno ozvučenje, projektor, 250 mesta i 70 parking mesta.

Saznaj više >>>


 

Naša ideja je da ljudima pružimo uživanje u hrani i u isto vreme im omogućimo više vremena za sebe, svoje prijatelje, poslovne partnere. Želimo da unapredimo način i kvalitet života ljudi, kroz vrhunski kvalitet hrane koju pripremamo i profesionalnu uslugu koja posvećuje pažnju svakom detalju.

Naši specijaliteti su idealni za sve vidove proslava, promocija i slavlja. Svojim originalnim izgledom i ukusom ostavljaju nezaboravan utisak na vaše goste.

Saznaj više >>>