Kumbara logo

HACCP STANDARD RESTORANA

Kumbara je izgradila svoju tradiciju upravo na svojoj specijalnoj pažnji pri čuvanju i pripremanju hrane, kao i stalnoj kontroli i održavanju nivoa kvaliteta pri nabavci samih sirovih sastojaka.


Kumbara ima i dugogodišnju tradiciju proizvodnje svojih sopstvenih proizvoda kao što su juneće mleveno meso, kobasice i dimljeno meso.

Kumbara takođe poseduje i svoju pekaru i poslastičarnicu, gde brižno osoblje po specijalnim recepturama priprema sve pecivo i slatkiše.

O kvalitetu Kumbarine hrane govori i čuvena priča Mileta kuvara, koji je dugo radio kao glavni kuvar, i za koga je Tito više puta slao svoj privatni avion kako bi Mile odneo paket mlevenog mesa na Brione, gde je za Tita lično spremao razne specijalitete.


Kumbara je oduvek brinula o tome da u timu ljudi koji rade budu isključivo edukovani profesionalci, koji mogu, zahvaljujuci svome iskustvu, pružiti maksimalan kvalitet. Kumbara takođe u svom timu ima i osobe specijalizovane da vode računa o kompletnoj organizaciji bilo koje vrste dešavanja i manifestacija, a koje se staraju da na najbolji način isprate sve što je unapred dogovoreno.


 

Put hrane predstavlja profesionalni pristup obradi namirnica, po HACCP standardu, kako bi se na najbolji mogući način očuvao i iskoristio maksimum kvaliteta.

Na ilustraciji ispod možete pogledati opis naših tehničkih prostorija kroz koje vodi naš put hrane.