Kumbara logo

Kumbara nije sala za svadbe, već restoran sa 4 zvezdice. Kumbara je do sada organizovala veliki broj venčanja i svadbenih slavlja. Veliko iskustvo i zadovoljni mladenci su dokaz našeg profesionalizma.

Svadbe koje se pamte!

Budite naši gosti restorana i uverite se u kvalitet Kumbare.10% popusta na venčanje u Kumbari!

Venčanja i organizacija svadbenog slavlja

Kumbara je do sada organizovala veliki broj venčanja i svadbenih slavlja, i kroz svoje iskustvo pozicionirala sebe u samom vrhu restorana koji nude usluge ovog tipa.

Kumbara pruža mogućnost organizovanja slavlja za 285 ljudi, ima veliku baštu u kojoj se organizuju gradska venčanja a poseduje i svoj veliki parking.

Restoran pruža mogućnost izbora između dvanaest paketa i specijalnu pogodnost kod koje dobijate svog ličnog asistenta za venčanje, bez obzira na to za koji paket se odlučite.
Kumbara uvek izlazi svojim gostima u susret. Organizacija svadbe, izbor restorana i usluge su najveće i najbitnije stavke prilikom organizacije vašeg posebnog dana. Restoran odobrava 10% popusta na bilo koji meni za svadbe, na sve rezervacije venčanja do kraja jula 2015.

Saznaj više >>>
Dekoracija
Kumbara vam pruža veliki izbor dekoracija i aranžmana za vašu svadbu, uz stručnu konsultaciju sa našim svadbenim asistentom.  Želja nam je da sve bude u duhu i tonovima koji vama najviše odgovaraju, kao i da vaši gosti uživaju u ambijentu koji je baš po vašem izboru.

Saznaj više >>>
Restoran
Kumbara Restoran svojim kapacitetima i lokacijom obezbeđuje najbolji ambijent za proslavu vašeg posebnog dana. Kumbara nije hala za svadbe! Kumbara je restoran sa četiri zvezdice, tradicijom koja uliva poštovanje i specijalitetima kojima nema konkurencije. Budite naš gost...

Saznaj više >>>
 

IZABERITE SVADBU PO VAŠOJ MERI
Basic 1 paket
Basic 1 paket
 
Basic 1 paket
Basic 1 paket
Basic 1 paket
Basic 1 paket
Basic 1 paket
 
Švedski sto 1 paket - svadba
Švedski sto 2 paket - svadba
Švedski sto 3 paket - svadba


 
 Organizovanje slavlja za 285 ljudi...

 

 Download wedding menu

 Svi navedeni meniji su podložni promenama i dopunama u skladu sa željama i zahtevima mladenaca, a uz stručnu konsultaciju sa našim osobljem!* * * * * OSNOVNA NAPOMENA * * * * *

*  Cena menija važi za 8 sati od početka služenja pića u restoranu
   (mogućnost produžetka trajanja svadbe uz minimalnu doplatu) *

* Deca do 5 godine ne plaćaju ništa *
* Deca od 5 do 12 godine plaćaju polovinu menija *
* Avans po potpisivanju ugovora 20% *
* Naplata po zavrsetku proslave *
* Do 20 ljudi opservira jedan konobar *